ERA suosittelee linkkejä

Esko Reinonpoika suhtautuu elämään ja liiketoimintaan esteettisellä asenteella, mikä tarkoittaa sitä, että ergonomialtaan toimiva ja silti silmää miellyttävä käyttöesine ei ole syntiä. Tämä koskee niin tietokoneita, autoja, musiikki-instrumentteja, asusteita kuin kaikkia muitakin arjen arkkitehtuurin tuotteita, joita nykyihmisen elämä vaatii. Kysymys on tietenkin hyvin pitkälle makuasioista ja arvostuksista, joista voidaan olla toki montaa mieltä. Eskon ajattelu ja estetiikka käy kuitenkin varsin kuvaavasti ja kattavasti esille seuraavista webbiosoitteista, joissa ERA mielellään viivähtää virtuaalitodellisuudessa surfatessaan.


22-Pistepirkko on vuonna 1980 Utajärvellä perustettu pop/rock-yhtye jonka musiikilliset juuret ovat 1960-luvun brittiläisessä ja amerikkalaisessa garage rockissa ja psykedeelisessä rockissa.
www.22-pistepirkko.net

Moottorinääneltään nuottikorvaa miellyttävä, vanhaa maailmaa edustava kulkuneuvo, jonka komea kilpailutraditio on jalostanut nykyiselleen ja jonka eräs yksilö on varustettu myös suomalaisilla rekisterikilvillä ERA-52:
www.jaguar.com

Suomen rankemmissakin vuodenajoissa hyvin viihtyvä sekä matkasaarnaajan pitkiin ajoihin soveltuva jenkkineliveto, jonka kehtaa parkkeerata myös Teatteriravintolan eteen Espalle.
www.jeep.fi/grandcherokee

ERA:n läntiset ihailun kohteet (yhdennäköisyys ei rajoitu pelkästään klanipäisyyteen) Kjell A. Nordström ja Jonas Ridderstråle ovat hatunnoston arvoisia ajattelijoita, joilta ei esityksen vauhti, akateeminen uskottavuus tai älyn leikkaavuus lopu kesken.
www.funkybusiness.com

Lontoon Jeremyn Streetillä sijaitseva sikarikauppa vilahtaa usein Eskon kokemusmaailmassa erityisesti elähdyttävän palvelunsa ansiosta:
www.davidoff.com

Legendaarisen Richard Bransonin perustaman yritysryhmän kotisivut, joiden selaamisen voi aloittaa vaikka idearikkaan yrittäjä/seikkailijan kiinnostavasta persoonasta:
www.virgin.com/aboutus/autobiography

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on kuulu ainutlaatuisesta Kukko Pils -oluestaan sekä Oiva-siideristään. Tämän yrityksen kohtaloissa myös absolutisti ERA on ollut mukana ja suosittelee siksi panimon itsensä näköisiä kotisivuja:
www.laitilan.com

Yksi niistä maailmanluokan brandeista, joiden takana on valtava energialataus, markkinoinnin tosiosaaminen sekä trendien hienompien vivahteiden taju:
www.diesel.com

Voimakkaasti uudistuva ja koko ajan kaupungistuva valtakunnanpoliittinen liike, jossa on aikaisemminkin ymmärretty nahkatukkaisia, silmälasipäisiä mielipiteenvaikuttajia:
www.keskusta.fi

Erilainen "small is beautiful" mainos- ja tiedotustoimisto, josta löytyy hyvää kielitaitoa, interkulttuurista ymmärtämystä ja jopa bisneskirjojen tekemisen osaamista:
www.smartcommunication.com

Miehen ikään ehtinyt kitaranvalmistaja, joka saa vieläkin vanhan keikkarokkaajan jalan väpättämään ja tekee riffikäden rauhattomaksi:
www.fender.com

Järjestö, johon jokaisen suomalaisen mainostoimiston ja markkinointiyhteisön jäsenen pitäisi kuulua - ellei muuten niin ainakin monitaitoisen ja paljon lukeneen vetäjänsä ansiosta:
www.mark.fi

Yritys, jonka sielua ERA lähti aikanaan etsimään ja pelastamaan. Yritys, jonka hengessä ja yrityskulttuurissa on edelleen lähtemätön annos Esko Reinonpoikaa. Menestyvä suomalainen integroidun markkinoinnin yritys, joka puhuttelee aivan omintakeisella tyylillään:
www.micromedia.fi


 

ERA Taustat
ERA Uutisia
ERA Esiintyy
ERA Bisnesfilosofia
ERA Ota yhteys!
ERA Linkit
ERA Diggaa