ERA Uutisia


MicroMedia muutti:
Uusi osoitteemme:
Bulevardi 21
00180 Helsinki

GSM 0500-410 535
Vaihde: 0800-0-5055
www.micromedia.fi


YLE Priima   Katso video!
Eran uuden vuoden manifestiKatso videoMicroMedialle uusi TV-mainos

MicroMediassa copywriterina toimivan ja myös Fender Telecasterin omistavan Vesa Hyypiän toimittamassa teoksessa ERA pureutuu siihen, missä yritystoiminnassa oikeasti on kysymys: oman järjen käytöstä, ajattelun laadusta, luottamuksesta ja rakkaudesta asiakkaita sekä työntekijöitä kohtaan. "Bisnesmenestys & maalaisjärki" haluaa ravistellä nykyisiä menestyksen patenttikaavoja osoittamalla, että oman pään käyttäminen on edelleen sallittua - jopa toivottavaa - myös ja eritoten yritystoiminnassa.

Tässä 121-sivuisessa tiivismuotoisessa pokkarissa Esko Reinonpoika palaa uudelleen maanläheisten mieliaiheidensa pariin: Miksi Tapiolan Essolla on mukava asioida? Missä on yrityksen tärkein pääoma? Kuinka kiinalaisravintola osaa hankkia itselleen hyvää mainetta oikealla asenteellaan? Riittääkö menestystarinan aineksiksi pelkästään teknisesti erinomainen tuote?

Kirjan teemat ovat maanläheisiä, ymmärrettäviä ja todenmakuisia. Viime vuosien johtamisoppaat ovat vilisseet trendikkäiltä kuulostavia -ismejä ja mitä erilaisimpia kekseliäisyyksiä, jopa akateemista viisastelua. Tuorein ERA-ajattelua edustava kirja kertoo yksinkertaisesti, miten yritystoiminnassa voi menestyä ja pärjätä huolehtimalla perusasioista ja luottamalla omaan terveeseen järkeen. "Bisnesmenestys & maalaisjärki" -kirjassa käydään läpi koko joukko käytännön esimerkkejä siitä, minkälaisilla toimintatavoilla ja minkätyyppisellä ajattelulla on todennäköisempää onnistua kuin olla onnistumatta.

Tämä on erilainen kirja johtamisesta ja yritystoiminnasta. ERA haluaa sanoa asiat niinkuin ne ovat. ERA ei aristele ilmaista vastenmielisyyttään kvartaalikapitalismia, autoritaarista johtamista tai tyhjää viisastelua kohtaan. Pontta kirjan maanläheiselle tekstille ja julkilausutuille totuuksille antaa Esko Reinonpojan lähes 30-vuotinen ura markkinoinnin tehtävissä.

"Bisnesmenestys & maalaisjärki" -teoksen on kustantanut WSOY Yritysjulkaisut.
 
ERA Taustat
ERA Uutisia
ERA Esiintyy
ERA Bisnesfilosofia
ERA Ota yhteys!
ERA Linkit
ERA Diggaa